Bitva o udržení mezi Kanonýry a Spartou zavítá na Kladno

Po dvou utkáních na půdě Sparty se série o udržení nejvyšší florbalové soutěže mezi Kanonýry Kladno a Spartou Praha přesouvá na půdu Kladna. Po úvodním hracím víkendu je stav série hrané na čtyři vítězná utkání nerozhodný 1:1.

První utkání série play down mezi Kladnem a Spartou skončilo vítězstvím Kanonýrů 7:4. Čtyřmi body za dvě branky a dvě nahrávky se blýskl kladenský Dušan Přívara. Dvě branky v závěru, které soupeře definitivně zlomily, zaznamenal Jan Řehoř.

Druhý zápas patřil domácí Spartě. Kanonýři se prakticky k ničemu nedostali a jen díky třem brankám v závěrečné hře bez brankáře vypadá skóre zápasu relativně přijatelně. Kladno prohrálo 4:6. V tomto utkání se naopak předvedli sparťanské opory Bína, který zaznamenal tři nahrávky, se Svatošem, jenž vstřelil dvě branky.

Sérii provází bojovnost a emoce. Obdobné podmínky lze očekávat i v domácích utkáních. „My jdeme do bitvy a ne do zápasu, takže to bude plné emocí a soubojů,“ hlásí bojovně obránce Kanonýrů Dušan Přívara. „Cíl je jasný. Ukázat, kdo je na Kladně doma,“ dodává. 

 

Program víkendu:

sobota 25. března od 19.30 hod. v SH SAMK (u Aquaparku)

neděle 26. března od 19.30 hod. v SH SAMK (u Aquaparku)

Radek Šikola


Počasí Kladno

Předpověď počasí