Trenér Maršner: Na Plzeň zítra něco nového vymyslíme

Kladenský Alpiq si v prvním semifinálovém utkání celkem snadno poradil s Plzní 3:0 (1:0, 1:0, 1:0). V neděli je na zimním stadionu ve stejný čas odveta (11.00 h.). Na tu slibuje asistent trenéra Alpiqu Milan Maršner změny.

Výsledek napovídá, že se zápas odvíjel podle předpokladů, tedy, že Kladno ukázalo svou skutečnou sílu...
Podle očekávání se zápas nevyvíjel. Bylo dobře, že jsme se v první třetině ujali vedení. My jsme hráli zodpovědně a čekali jsme na šance, které přišly. Od druhého gólu jsme věděli, že utkání máme ve svých rukách.

Hráli jste letos poprvé na betonu zimního stadionu a pod umělým osvětlením. Všechno vám vyhovovalo?
Podmínky měli hráči dobré a bylo vidět, že si zápas užili. 

V neděli očekáváte podobný zápas jako dnes?
Plzeň si zápas jistě už rozebírá, samozřejmě sáhne ke změnám ve hře. Bude chtít být o krok před námi, ale my nic neponecháme náhodě, a také něco ještě změníme, něco nového vymyslíme (usmívá se).

Branky a nahrávky: 8. Pospíšil (Špaček), 30. Barnošák (Ogurčák), 45. Špaček

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Kudela, Pospíšil, Dědič, Haisman, Rejthar, Soukup, Šícha – Potěchin, Špaček, Štěpáník, Pražák, Kohout, Hnízdil, Barnošák, Šrámek, Patrik Novák, Ogurčák, Nosek, Novák 

HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Vodrážka, Vágner, J. Benedikt, Pokorný, Hanuš, Kastner, Kalavír – O. Benedikt, Pejchar, Kolařík, Krch, Průcha, Malý, Kunzmann, Gřonka, Krásný, Forejt, Pauer, Kejř "C".

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí