Kuba Ibl se vrací na scénu

Do ringu bouchat o pocty i tituly se opět vrátil známý kladenský bojovník a trenér Jakub Ibl (26). V Jablonci o minulém víkendu vystoupil v exhibiční remíze a tento víkend jej čekají prestižní závody v pražském Podvinném Mlýně.

Už o vás nebylo dlouho slyšet. Co jste po sportovní stránce dělal?
Naposledy jsem bojoval v říjnu ve Slaném. Od té doby jsem nabíral kila i svalovinu, abych mohl závodit v nejvyšší váhovce. Z osmdesáti šesti jsem už nabral na současných devadesát osm kilogramů. A v posledních dnech jsem připravoval sebe i své bojovníky z Mystery Gymu na Noc slovanských bojovníků v Jablonci a následnou republiku v Podvinném Mlýnu. Kromě MMA pojedu asi všechno ostatní. Tři disciplíny určitě. Čím víc, tím líp (usmívá se). 

Jaké turnaje máte v plánu po republice?
Nejspíš až v září bojovat v pyramidě o titul WAKO a v říjnu vystoupení opět ve Slaném a tam chci bojovat o nějaký mistrovský pás. Možná absolvuji do té doby nějaké soustředění v Holandsku.

Pět let provozujete Mystery Gym. Daří se vám?
Daří se nám (usmívá se). Vyrostla u nás spousta nových bojovníků. V současné době mám šest bojovníků, z nich například Vláďa Macháček získal medaile na Prague Open a vyhrál i boj v Jablonci v low-kicku. 

Jan Murárik

kubaibluv

Iblův tým má za sebou Noc slovanských bojovníků

kubakuba

Kuba v Gymu dře a váhově se blíží stovce

kubavesvem

Ve svém klubu Kuba stále spáruje i s Alexem Cvernou

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí