Sobota je tu a největší kladenská atletická podívaná s ní!

Atletický ovál je už připravený a čeká, než to všechno vypukne. Česká sportovní špička i početná skupina zahraničních závodníků míří na Sletiště. Dnes v poledne začne prestižní atletický mítink Kladno hází a Kladenské memoriály 2017. 

Hlavní závod nabitý tím nejlepším vypukne ve čtyři hodiny odpoledne. Akce je věnována nejvýznamnějším osobnostem kladenské atletické historie, na jejichž počest celý závod proběhne. Pocta to bude opravdu důstojná! Naprostá většina domácí vrcholné atletické scény bude na Sletišti a Kladeňáci je mohou vidět v akci na vlastní oči. Tohle si rozhodně nenechte ujít!

Parádní sportovní akce však není vše, co pořadatelé připravili. Zajištěn je i pestrý doprovodný program pro širokou veřejnost, rodiny s dětmi i seniory. Každý si přijde na své a věřte, že o zábavu je postaráno. Pro děti je připraven animační program Diskotačení s Bárou Ladrovou, nebo nafukovací skákací hrad. Pro dospělé soutěže o hodnotné ceny a testování automobilových jízdních asistentů. A to není všechno. Za podpory sponzorů je připraven i speciální závod o překonání hranice ve vrhu koulí. Každý, kdo stanovenou metu překoná, může si vybrat z pestré palety nealkoholických nápojů, nebo točené pivo zdarma.

O parádní sportovní i zábavní odpoledne je na Sletišti postaráno. V Kladně roste jedinečný atletický mítink, který má šanci být lepším a lepším jen díky podpoře diváků. Všechny proto zveme a přijďte ukázat, že Kladno je městem sportu a těch nejlepších fanoušků!

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí