Svůj první homerun odpálily stovky dětí

Tak se jmenovala první náborová akce baseballového klubu Miners Kladno, která se v minulýh dnech uskutečnila na klubovém hřišti.

Akci předcházela řada týdnů plánování a příprav, které zahrnovaly vývoj propagačních materiálů, organizaci programu i detailní rozplánování celé akce. Od počátku srpna pak mohli Kladenští ve městě vídat několik billboardů s pozvánkou na dvoudenní nábor.

Akce byla určena předškolákům i žákům prvních a druhých tříd základních škol. Nabídku dopoledního programu pro své žáky využily 6. a 8. ZŠ a základní škola Amálská. Děti přijely na hřiště stylovým baseballovým Miners autobusem a během dopoledne si vyzkoušely různé baseballové disciplíny. Na baseballovém hřišti za Billou se vystřídalo přes 350 dětí.

"Cílem náborové akce bylo rozšíření mládežnické základny klubu, který v současné době potřebuje především hráče do nejmladších kategorií ročníku 2012 a 2011 i hráčky do kategorie kadetek, juniorek a žen. Akcí Odpal svůj první homerun jsme zároveň připomenuli dlouholetou činnost klubu Miners v Kladně. Nábor měl velmi pozitivní ohlas a naši trenéři či trenérky se mohou v příštích dnech těšit na nové přírůstky," uvedl šéf klubu Petr Baroch. 

Jan Murárik 

basebalpetr

Petr Baroch je s náborovou akcí spokojený

basebalteneri

Trenéři i trenérky se už těší na nové přírůstky


Počasí Kladno

Předpověď počasí