V Kladně si pod nafukovací halou nejlépe zahrajete tenis na antukových dvorcích v areálu SK. Ta přežila víkendové řádění vichřice bez větší úhony a stále jsou v ní volné hodiny tenisovým hráčům k dispozici.

Sportovní areály města Kladna provozují v současné době nejmodernější antukové kurty. Na třech od poloviny října tradičně stojí nafukovací hala, na dvou se vzhledem ke struktuře povrchu lze stále hrát po širým nebem, dokud neuhodí mrazy. 

V hale, než se rozjede halová sezona na plné obrátky, jsou některé hrací hodiny stále volné. Ve všední den zatím najdete aspoň jeden volný kurt od osmi do třinácti hodin, večer pak od devíti do deseti hodin, ve čtvrtek od osmi hodin a v pátek je volný kurt už od sedmi hodin večer. V sobotu si zahrajete od osmi do devíti hodin ráno, od dvanácti hodin je volný jeden kurt až do osmi hodin večer. V neděli si stále ještě můžete zamluvit kurt rovněž od osmi do devíti hodin ráno a poté od dvou do půl šesté odpoledne či od půl osmé do deseti hodin večer. 

O víkendu stojí hodina hraní 400 korun, ve všední den vás dopolední hraní vyjde na 360 korun, od jedné hodiny odpoledne do desáté večer, kdy se kurty zavírají, zaplatíte za hodinu hraní 420 korun. S permanentkou získáte 10 % slevu. 

Jan Murárik

teniszamluvte

Zamluvte si kurt