Kladenskou atletiku čekají velkolepé oslavy

Je tomu již 110 let od chvíle, kdy v Kladně začal působit atletický oddíl. A právě u této příležitosti si všichni příznivci královny sportu připomenou toto jedinečné jubileum. V sobotu 16. prosince proběhne v kladenské sportovní hale slavnostní společenský večer, jehož průběh bude dokumentovat průřez celou historií kladenského oddílu.

Pořadatelé z A.C.TEPO Kladno připravili, za podpory statutárního města Kladna, pestrý program. Vystoupení mladých kladenských atletických nadějí, živá hudba nebo raut, to jsou jen střípky zábavou a sportem nabitého večera. Oslava 110 let kladenské atletiky je akcí pořádanou pro širokou sportovní veřejnost. Srdečně jsou zváni bývalí, současní, ale třeba i budoucí kladenští atleti a atletky.

Vstupenky na tuto jedinečnou akci jsou v prodeji v kanceláři klubu A.C.TEPO Kladno (vstup ze zadní části tribuny na Sletišti) v pondělí až pátek 15.00 -18.00 hod., nebo přímo před společenským večerem od 18.00 hod. v městské sportovní hale. 

- red -

oslavazatopek

Kladenští atleti s Emilem Zátopkem – zleva stojící Jindřich Ekl, František Kužel, Hugo Skok, Zdeněk Kamiš, Emil Zátopek, Antonín Kamenský,
Josef Kasík, Miroslav Herink, Jiří Hošek, Bohumil Blecha, ve dřepu Miroslav Koubek, Karel Kozák, Karel Olič, Antonín Bechyně

oslava2

Družstvo dorostenců vedené Františkem Kuželem, dole před závodníky Lubomír Pivoňka


Počasí Kladno

Předpověď počasí