Gólové hody v Kladně. Florbalisté zdolali Karlovy Vary

Florbalisté Kladna si ve spolupráci se svými kolegy z Karlových Varů připravili pro domácí fanoušky pořádnou podívanou. Je škoda, že si dvacetigólovou přestřelku nenechalo ujít jen necelých osm desítek diváků v hledišti. KANONÝŘI KLADNO – FB HURRICAN KARLOVY VARY 12:8 (4:2, 2:3, 6:3).

Karlovy Vary v letošní sezoně podávají vynikající výkony a patří mezi velká překvapení 1. ligy. „Věděli jsme, že zápas bude těžký,“ říká k cennému vítězství hrající trenér Dušan Přívara, který svému týmu přispěl čtyřmi góly a jednou asistencí. „Museli jsme změnit pojetí hry a zkusit konečně hrát florbal. Byli jsme důrazní a ukázali, že i šance si umíme vytvářet. V útočném pásmu jsme se zlepšili. To je pro nás velké plus,“ pochvaluje si Přívara.

Kanonýři opět obdrželi velké množství branek a ve čtrnáctičlenném prvoligovém pelotonu jsou na tom pouhá čtyři mužstva hůře. Kladenští florbalisté v průměru obdrží 6,5 branky na utkání. „Obranu musíme ještě vyladit. Pak budeme částečně spokojeni. Úplně spokojeni nebudeme nikdy, dokud to nebude úplně TOP. To ale možná nebude nikdy. Ale bylo by to super,“ přeje si majitel čtyř extraligových titulů s Tatranem Střešovice.

I přes celou řadu herních nedostatků se Kanonýrům podařilo zvítězit, zejména však zanechali velmi dobrý dojem. „Konečně jsme zahráli týmově a bojovně. Jsem na kluky pyšný,“ dodává Přívara závěrem.

Sestava Kladna: Šárka (Minev) – Burian, Fořt, Štechmüller, Přívara, Lacko – Blažek, Cvrček, Šťovíček, Teslík, Richtr O. – Pertlík, Sachr, Balvín, Richtr T., Stůj – Bednář, Louvar

Branky a asistence Kladna: 06:53 Dušan Přívara (Petr Lacko), 08:23 Dušan Přívara (Radim Fořt), 15:54 Petr Lacko (Dušan Přívara), 17:16 Tomáš Richtr (Antonín Pertlík), 23:22 Ondřej Blažek (Ondřej Richtr), 25:36 Radek Šťovíček, 40:19 David Štechmüller (Alois Burian), 46:42 Dušan Přívara (Jan Louvar), 51:27 Alois Burian (Radim Fořt), 51:41 Vojtěch Teslík (Jan Cvrček), 58:13 Dušan Přívara, 58:42 Ondřej Richtr (Radek Šťovíček)

Radek Šikola


Počasí Kladno

Předpověď počasí