Sportovní gymnázium vyhlásilo osobnosti roku

Tradiční vyhlašování osobností roku Sportovního gymnázia Kladno ovládli Matěj Krsek a Johana Jelínková. Ve škole roste zájem o volejbal. 

Ovšem zatím se mezi sportovci prosazují nejvíce judisté a plavci. "Podle daných sportovních výsledků stoupá úroveň našich plavců, nahoru poskočili judisté. Na předních příčkách se i kvůli zranění a vypadnutí z reprezentačních výběrů neumístili hokejisté Adam Kubík či Václav Veber. Ale my vítáme, že se přední příčky při vyhlašování mění. Předtím jsme měli nadvládu jak hokejistů, tak atletů," říká zástupce ředitele Jiří Kuchler. 

Nenápadně, ale jistě na gymnáziu vzrůstá zájem o volejbal. V současné době studuje sice více hráček než hráčů, ovšem mezi studenty jsou členové kladenských vicemistrů extraligy Adam Kozak a Martin Blažek, nebo vítěz ankety, atlet i volejbalista Matěk Krsek. 

"Že se nám ve škole rozrůstá volejbalová základna je zásluha také výborné spolupráce s kladenským klubem. Trenér Petr Klár se studentům věnuje s velkou péčí. Jsem rád, že volejbal máme," dodává bývalý kladenský hokejista. 

Nekmenoví studenti:

1. Matěj Krsek

2. Klára Himmelová

3. Andrea Švihálková

 

Kmenoví studenti:

1. Johana Jelínková

2. Adéla Holečková

3. Marek Souček

 

Jan Murárik

gymplcislojedna

Číslo jedna - osobnost roku Johana Jelínková

gympljudo

Judo je v gymnáziu na vzestupu

gymplkrsek

Číslo jedna - osobnost roku Matěj Krsek

gymploceneni

Ocenění studentům mimo jiných předávali také bývalí hokejisté Petr Ton a Petr Tenkrát

gymplvyhlaseni

Vyhlášení se tradičně uskutečnilo v sále kina Hutník


Počasí Kladno

Předpověď počasí