Memoriál Michala Ježka vybral na konto Nikolka přes 81 tisíc!

Už poosmé se sjely do Knovíze u Slaného hokejové a fotbalové hvězdy, aby podpořily dobrou věc. Hrál se totiž znovu Memoriál Michala Ježka, kterého se tradičně účastnil domácí tým Sokol Knovíz, výběr Ondřeje Pavelce, výběr Václava Skuhravého a tým z Krušovic. Na konto Nikolka se letos vybralo 81 760 korun.

Do Knovíze měl letos dorazit David Pastrňák, který se ale na poslední chvíli omluvil. Druhý nejproduktivnější Čech v NHL tedy na fotbalovém turnaji nehrál, ale ten nejproduktivnější ano – Jakub Voráček byl tradičně součástí týmu Ondřeje Pavelce.

V kádru brankáře New Yorku Rangers ani letos nechyběli Jiří Tlustý, Radek Smoleňák, Petr Tatíček mladší či Marcel Gecov. Ve výběru Václava Skuhravého byla znovu většina hráčů z karlovarské Energie – Jan Alinč, Jakub Flek, Sebastian Gorčík, Pavel Kuběna či Martin Kohout, ale také Vítězslav Bílek.

Za domácí Knovíz, která obhájila celkové vítězství (na snímku), hráli fotbaloví reprezentanti Tomáš Necid a Marek Suchý. Jejich spoluhráči byli i někteří kladenští Rytíři – Petr Patyk, David Stahl a Dominik Havelka.

Krásná podívaná v povedeném počasí přitáhla na tribuny knovízského hřiště desítky, možná stovky lidí. Dražba a celkově Memoriál Michala Ježka vybral 81 760 korun, které budou poslány na konto Nikolka a pomohou tak znovu dceři fotbalisty Michala Ježka, na kterého se vzpomínalo už poosmé.

Lukáš Jůdl

nikola1

Jakub Voráček, Ronald Teltscher (pořadatel) a Ondřej Pavelec

nikola2

Nikolka s maminkou Monikou

nikola3

Tým Knovíze vedl kapitán Marek Suchý

nikola5

Marek Suchý stíhal plnit i tatínkovské povinnosti

nikola6

Václav Skuhravý a Vítězslav Bílek

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí