Děti vybojují titul na náměstí Starosty Pavla

Centrum Kladna se zítra promění v areál pro třetí otevřené mistrovství republiky OCR (Obstacle Racing) v překážkovém běhu dětí. 

Kladno právě sportování i pohyb dětí jako takový už roky maximálně podporuje. Proto dalo zelenou a zajistilo závod materiálně i zázemím. Závodu se zúčastní děti od pěti do dvanácti let v kategoriích 5-6 let, 7-9 let a 10-12 let včetně. 

Dopoledne se na náměstí Starosty Pavla uskuteční poslední registrace příchozích a konečná prezentace závodníků. Start první vlny je plánován zhruba na jednu hodinu odpoledne, běh finálové skupiny odstartuje kolem šestnácté hodiny. 

Na místo je nutné donést revers podepsaný zákonným zástupcem dítěte. Revers bude po registraci zaslán na příslušnou e-mailovou adresu. Rodiče mají povinnost prokázat zákonnou způsobilost k dítěti svým občanským průkazem. Bez tohoto potvrzení nebude dítě vpuštěno na trať! Startovné je 250 Kč. 

Závodníci, zjednodušeně řečeno, vyběhnou vstříc překážkám z náměstí pěší zónou, za Floriánem proběhnou budovou školy a přes parkoviště se Huťskou vrátí zpět na náměstí. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí