Mrtvá ryba končí letošní Švédsko stylově

Poslední den pobytu kladenských rybářů ve Švédsku je již minulostí. A právě to je ta pravá chvíle k rekapitulaci celé výpravy a bilancování výsledků. 

I přes počáteční rozpaky z menšího množství úlovků se v průběhu času vše otočilo a celý týden práce s prutem lze shrnout jako naprosto výjimečný. Sečteno a podtrženo: několik trofejních štik, z nichž 2 s délkou přes metr, úžasný candát a trio obřích okounů. Navrch další desítky pěkných ryb a nových osobních rybářských rekordů. Mrtvá ryba, taky ryba uspěla a odjíždí ze Skandinávie znovu s množstvím zážitků a pocitem úspěchu.

A poslední den rybaření byl tou správnou tečkou za celou touto akcí. Pomyslná třešnička na dortu byla týmovou prací rybářského spolku Mrtvá ryba. Poslední hodiny na vodě totiž přinesly největší štiku Tůči za celý týden, totéž se podařilo Šubajsovi, Puží se Sikim doplnili svou sérii candátů a Kuba si připsal rovnou absolutní štičí osobák.

Mrtvá ryba, taky ryba zdraví všechny své příznivce a čtenáře. Děkujeme těm, kteří nám drželi palce, zdravíme naše nejbližší, kteří nám tyhle legrácky tolerují a už teď se těšíme na příští velkou výpravu.

Za spolek Mrtvá ryba, taky ryba: Paži (kapitán), Šubajs, Vráťa, Mára, oba Kubové, Puží, Siki, Hanzi a Tůča.

- kub -

svedkubuv

Kubův osobák

sveddruhy

Druhý Kuba exceloval

svedimala

I malá ryba udělala Pažimu radost

svedsubajs

Šubajs to na štiky umí

svedtuca

Tůča se lovem bavil

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí