Futsalisté dnes hrají o první místo

V kladenské sportovní hale se dnes večer (20.00) rozpoutá boj mezi současným lídrem tabulky, domácím Kladnem, a hosty z Ústí nad Labem, kteří jsou na druhé příčce o bod zpět.

V dosavadních sedmi zápasech sezony kladenští futsalisté neprohráli. Obdrželi nejméně branek a vstřelili druhý nejvyšší počet gólů. Nejvíc jich dal právě jejich dnešní soupeř. Oba týmy mají v první desítce kanadského bodování soutěže tři borce, z nichž kladenský Šnídl ho s dvaceti body za deset gólů a deset nahrávek na gól vede. Ve střelecké tabulce jsou na tom Ústečtí Hrdý s Tichým o branku lépe. 

"Máme za sebou pět výrazných výher v řadě a diváci se mohou těšit na zřejmě nejkvalitnější futsal v druhé nejvyšší soutěži. Jsem spokojený s naší formou. Kluci hrají opravdu výborně, což vyplývá z jejich profesionálního přístupu k tréninkům. Jsem přesvědčený o tom, že vyhrajeme i tento zápas a na čele tabulky vydržíme až do konce. Rádi bychom hráli před plnými tribunami, které nám svým povzbuzováním pomůžou Ústí porazit," zve na duel kladenský kouč Jiří Veselý.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí