Futsalisté už si mohou všímat první ligy

Ve druhé futsalové lize v současné době nenajdete lepší tým, než má Kladno. To pod vedením trenéra Jiřího Veselého své soupeře sportovně válcuje. V pátek v deset hodin večer slavili kladenští hráči domácí výhru nad Plzní 7:4 (4:1). 

Kladeňané si upevnili první místo v celkové tabulce a podle momentální výkonnosti by o něj dlouho, zdali vůbec, nemuseli přijít. Před dvěma koly druhá Plzeň na kladenském hřišti vzdorovala jen několik málo minut. V úvodu druhého poločasu vsítili domácí pátou branku a čtyřgólový rozdíl ve skóre je na okamžik uspal. Hosté tak vycítili šanci a snížili na rozdíl jedné trefy. Když se mohlo schylovat k dramatu, zařídili tříbodovou pojistku Jaráb se Stejskalem, kteří v utkání posbírali nejvíce kanadských bodů. Zajímavost - Kladno nastřelilo šestkrát brankovou konstrukci a neproměnilo pokutový kop...

"Hosty jsme zbytečně pustili do hry. Ukázala se morálka mužstva, jsem rád, že nám vycházely nacvičené věci. Jsem spokojený, na náš futsal se hezky kouká," uvedl po utkání trenér Jiří Veselý. 

Příští neděli Kladno jede do Liberce a za čtrnáct dnů má doma na programu poslední letošní zápas s Jaboncem (14. 12., 20.00). 

Branky: 1. Jaráb (Šnídl), 11. Stejskal (Vašák), 15. Jaráb, 20. Kaválek (Fujdiar), 22. Šnídl (Vašák), 37. Stejskal (Jaráb), 40. Jaráb – 7. Bendl (Šebek), 22. Trnka, 34. Kasýk (Trnka), 35. Šebek.

Žluté karty: 14. Kučera (KLA), 26. Šnídl (KLA), 27. Verner (KLA) – 11. Rous (JPL), 15. Šebek (JPL), 24. Trojovský (JPL), 33. Kasýk (JPL).

FK Kladno: Kučera (Dvořák) – Fujdiar, Jaráb, Vašák, Caizl, Verner, Farkaš, Stejskal, Bejbl, Vokoun, Kaválek, Šnídl.

FC Jerigo 1994 Plzeň: Klečka – Pekník, Šebek, Trojovský, Trnka, Kristl, Bendl, Kasýk, Rous.

-JM-

Foto: Tomáš Bejbl


Počasí Kladno

Předpověď počasí