Kladenská vichřice smetla florbalisty z Ústí

Vstřelit sedm branek v poslední třetině a přitom ani jednu neinkasovat, to se nepovede každý týden. Florbalisté Kladna v závěrečné části zápasu svého soupeře z Ústí takhle převálcovali a mohli se radovat z výrazného vítězství 11:3 (2:2, 2:1, 7:0).

Před ligovou pauzou Kanonýři prohráli s pražským Startem a Petrovicemi. „Potřebovali jsme se dostat zpátky na koně, a to se nám povedlo,“ říká kladenský obránce David Sachr s tím, že Kanonýři předvedli týmový výkon. „Každý tím zápasem žil na 100 % a i když to bylo po druhé třetině těsně 4:3, tak ve třetí třetině jsme ukázali, kdo je tu doma a nedali jsme jim šanci,“ dodává. 

Trenéři kladenských florbalistů se sestavou řádně zamíchali a na hře Kanonýrů to bylo znát. „Začala nám fungovat rozehra a nedělalo nám velký problém dostat se k nim na polovinu, většinou stačila jedna nebo dvě nahrávky,“ potvrzuje Sachr a doplňuje, že se mužstvo konečně dokázalo prezentovat jako skvělý tým, který umí předvést dobré výkony a zvládne tak porazit celky ze špičky prvoligové tabulky.

Mladému obránci kladenského celku Davidu Sachrovi se podařil vskutku ojedinělý kousek, z defenzivního postu dokázal vstřelit tři branky. „Je to můj první hattrick, který přišel přesně rok poté, co jsem dal svůj premiérový gól za áčko. Pocity jsou super, určitě mi k tomu pomohl Honza Louvar, který mě vždy před brankou dokáže najít a já to tam jenom doklepnu,“ hodnotí skromně své vystoupení.

Branky a asistence Kanonýrů: 8. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 18. David Sachr (Jan Louvar), 26. Miroslav Mayer (Matyáš Kalina), 31. David Sachr (Antonín Pertlík), 41. Jan Louvar (Tomáš Nushart), 49. Jakub Pecha (Matěj Stůj), 49. Antonín Pertlík (Tomáš Nushart), 54. Dušan Přívara (Tomáš Nushart), 57. Jakub Černý (trestné střílení), 58. Jan Louvar (Tomáš Nushart), 60. David Sachr (Jan Louvar).

-rš-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí