Chomutov odjel s desítkou

V dohrávce 10. kola 1. ligy mužů porazili kladenští florbalisté Chomutov. KANONÝŘI KLADNO – FLORBAL CHOMUTOV 10:5 (0:2, 4:1, 6:2).

Chomutovští florbalisté i bez své hlavní opory Petra Pastora vstoupili do utkání podstatně lépe a po první třetině vedli 2:0 a ještě těsně před polovinou zápasu drželi náskok 3:1. „Já si myslím, že tři body, které jsme si z utkání odnesli, nebyly zasloužené. V zásadě se nedá hovořit o týmovém výkonu nebo aspoň kvalitním herním projevu,“ nebere si servítky brankář Kanonýrů Max Minev.

Od poloviny duelu si však vzali slovo kladenští hráči a pěti góly v řadě otočili stav zápasu na 6:3. „Naštěstí jsme se ve druhé polovině utkání dostali do nějakých šancí, které se nám podařilo proměňovat, díky čemuž jsme nakonec vyhráli,“ hodnotí opora kladenského brankoviště. 

Kanonýři tak slaví druhou výhru za sebou proti soupeři z širší špičky. Ze sedmého místa tabulky tak ztrácí pouhých pět bodů na třetí příčku.

Branky a asistence Kanonýrů: 26. Dušan Přívara (David Sachr), 30. Jakub Pecha (Vojtěch Teslík), 32. Jakub Černý, 36. Tomáš Nushart (Dušan Přívara), 44. David Sachr (Antonín Pertlík), 44. Matyáš Kalina (Ondřej Riebauer), 48. Vojtěch Pfaur, 49. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 59. Jakub Černý (TS), 60. Miloš Tyl (Miroslav Mayer).

-ši-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí