Kanonýři si z Brna body neodvezli

V dalším kole 1. ligy byli ambiciózní florbalisté Hattricku nad síly kladenského týmu. FBŠ HUMMEL HATTRICK BRNO – KANONÝŘI KLADNO 8:4 (1:3, 5:1, 2:0).

Kanonýrům se výsledkově povedl vstup do utkání, ale Brno bylo herně lepší, po úvodní části tedy hosté mohli děkovat především paní Štěstěně. Poté však Brno začalo plnit roli favorita a neponechalo nic náhodě. „První třetinu jsme i díky přečkanému úvodnímu náporu Brna vyhráli. Druhou část jsme však nezvládli v hlavách a vinou spousty individuálních chyb a nekoncentrovanosti jsme ji projeli 1:5,“ hodnotí zápas útočník Kryštof Hartman. Ten se letos často nevešel do základní sestavy, ovšem v tomto utkání nastoupil v elitní formaci po boku Jana Louvara a Dušana Přívary a připsal si branku, ke které přidal ještě nahrávku.

Kanonýři tedy vinou nezvládnuté prostřední části hry prohrávali o dvě branky a proti tak kvalitnímu soupeři, jakým je Hattrick, už neměli mnoho šancí na zvrat. „V závěrečné části jsme si nedokázali vytvořit dostatek šancí na otočení výsledku a domácí si ho zkušeně pohlídali. Navíc dalšími dvěma brankami do naší sítě zpečetili konečné skóre. Z Brna jsme si tak odvezli zasloužený nášup 4:8,“ uznává smířlivě Hartman.

Branky a asistence Kanonýrů: 15. Dušan Přívara (Kryštof Hartman), 15. Ondřej Riebauer (Miloš Tyl), 20. Kryštof Hartman (Jan Louvar), 31. Jakub Pecha (bez asistence).

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí