Kanonýři opět rozstříleli Havířov

Celkem 32 branek ve dvou utkáních nasázeli florbalisté Kladna soupeři z Havířova. Po domácí střelnici 21:3 si tentokrát přivezli z Moravy vítězství 11:3 (3:1, 3:1, 5:1).

Po loňské výhře byli diváci, ale i hráči samotní v napětí, jak se Kanonýrům povede v odvetě. Očekávání byla velká. "Po delší době to byl zápas, ve kterém jsme byli jasným favoritem. Myslím, že jsme měli tak trochu sami ze sebe obavy, jak bude první utkání po vánoční pauze vypadat,“ říká hrající trenér Ondřej Riebauer. „To nám paradoxně pomohlo k lepší koncentraci na zápas, což se odrazilo na hladkém průběhu a výsledků utkání,“ dodává vzápětí.

Hráči Slovanu Havířov měli evidentně v hlavách potupnou prohru ze svého výjezdu na kladenskou půdu a na jejich výkonu to bylo znát. „Nutno podotknout, že nám to soupeř značně ulehčil, jelikož zápas měl tempo zhruba na úrovni tréninku v šesté lize,“ hodnotí Riebauer, který v utkání vstřelil dvě branky a na jednu přihrál. „Každopádně jsem rád za sebevědomý a týmový výkon, jakým jsme takové utkání zvládli,“ podotýká.

Branky a asistence Kanonýrů: 7. Matyáš Kalina (Ondřej Riebauer), 8. Jakub Černý (Jakub Pecha), 20. Tomáš Richtr (Dušan Přívara), 23. Ondřej Riebauer (Miroslav Mayer), 25. Jakub Černý (Jakub Pecha), 33. Ondřej Riebauer (Miloš Tyl), 44. Jakub Pecha (Matěj Stůj), 45. Miroslav Mayer (Miloš Tyl), 47. Miloš Tyl (Oskar Blaha), 50. Vojtěch Teslík (Miloš Tyl), 60. Dušan Přívara (David Sachr)

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí