Školní ligu si podmaňuje tým Medvědů, v elévech porazilo Kladno Spartu

V uplynulých dnech se v Kladně uskutečnilo další kolo Školní florbalové ligy i jeden z republikových turnajů florbalových elévů. 

Školní lize vládnou v tomto ročníku takřka od jeho začátku Medvědi z Druhé základní školy. Tabulku osmi družstev vedou stále bez jediného zaváhání. V patách mají dravé Nosorožce ze "čtyřky". Ti dosud zaváhali pouze jedinkrát. na opačném pólu tabulky utíkají Opice Vlkům. Jestliže Vlci z "osmičky" nevyhráli ještě ani zápas, pak předposlední hnidouské Opice jim díky třetí výhře v soutěži bodově utíkají. 

"Liga má stále výbornou úroveň a malí medvědi těží z florbalové základny. Jen jsem zvědavý, jak si na jaře povedou v play off. V posledním kole mi velkou radost udělalo družstvo Opic, které bere ligu čím dál vážněji, ve škole se florbalu začali zodpovědně věnovat a myslím, že v tabulce ještě poskočí výš," uvedl šéf ligy Michal Bradáč.

Ten téměř ve stejnou dobu dohlížel na jedno z kol celostátní soutěže florbalových elévů. Kladno se svými dvěma družstvy patří do pražské oblasti a vedlo si výborně. V elitní skupině porazilo v malém derby pražskou Spartu a v B skupině vybojoval druhý tým postup mezi elitu.

Výsledky Školní florbalové ligy

Medvědi - Štíři 5:3, Medvědi - Tygři 2:1, Jeleni - Štíři 15:3, Jeleni - Nosorožci 1:4, Nosorožci - Opice 3:1, Tygři - Vlci 10:2, Žraloci - Vlci 7:4, Žraloci - Opice 2:4.

-red-

holekladensti

Kladenští elévové slavili výhru nad Spartou i postup do skupiny A

holetrener

Trenér elévů Michal Bradáč byl po obou turnajích spokojený


Počasí Kladno

Předpověď počasí