Kanonýři porazili Black Angels

Před zraky školáků Kanonýři na hřišti Black Angels získali bod navíc za výhru v prodloužení. BLACK ANGELS – KANONÝŘI KLADNO 6:7p (2:3, 2:2, 2:1 - 0:1).

Kanonýři v prvoligovém zápase rychle vedli 2:0 a celkově v průběhu utkání prohrávali pouze tři a půl minuty. „Bylo super zahrát si zápas proti tvořivému týmu, který nás motivoval k lepšímu výkonu,“ nachází důvody povedeného vystoupení svého týmu nejlepší hráč utkání Tomáš Nushart.

Kladenští florbalisté mají občas problémy podat stoprocentní výkon proti slabším soupeřům, proti silným Black Angels však nezklamali. „Rozdíly mezi jednotlivými zápasy jsou v tom, kolik uděláme hloupostí, na kolik soubojů se vykašleme a jak moc chceme vyhrát. Proti Black Angels mi přišlo, že jsme vyhrát chtěli,“ hodnotí autor dvou branek a jedné nahrávky. Vzápětí dodává, že se opět projevil zajímavý fakt. „Nám je vlastně téměř jedno, proti komu hrajeme. Je to jenom o nás, porazit můžeme úplně všechny,“ myslí si.

Branky a asistence Kanonýrů: 4. Jakub Pecha (Vojtěch Teslík), 7. Jakub Pecha (Vojtěch Pfaur), 13. Tomáš Nushart (Matyáš Kalina), 32. Tomáš Nushart (Miloš Tyl), 35. Jan Louvar (Miroslav Mayer), 52. Miloš Tyl (Kryštof Hartman), 62. Dušan Přívara (Tomáš Nushart).

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí