Florbaloví Kanonýři. Velká nakládačka a jistá účast v play off

Dvě desítky gólů, které napadaly do ostravské branky, současně kladenským Kanonýrům posvětily účast v play off první ligy. KANONÝŘI KLADNO – 1. MVIL OSTRAVA WOOW 20:3 (5:1, 6:0, 9:2).

Kladenští florbalisté si v zápase s chutí zastříleli a potvrdili pozici týmu s druhým nejvyšším počtem vstřelených branek v celé soutěži. Svému soupeři tak i s úroky oplatili čtyři měsíce starou prohru 6:7 z Ostravy. „I když jsme už před zápasem věděli, že play off máme téměř jisté, tak jsme chtěli vyhrát,“ hodnotí obránce Kanonýrů Jakub Černý.

Černý však rozhodně nechce výrazné vítězství přeceňovat. „To, že jsme dali dvacet gólů, neznamená, že není na čem pracovat. Musíme zůstat nohama na zemi, ne zase hned vyhlašovat postup do superligy,“ říká.

Vyřazovací boje se kvapem blíží a kladenští hráči mají posledních pár týdnů na vyladění formy. „Máme velké mezery v týmovosti, na kterých musíme zapracovat v posledních dvou zápasech základní části, abychom byli na play off ready,“ zakončuje bek, který si v zápase s Ostravou připsal čtyři gólové nahrávky.

Branky a asistence Kanonýrů: 2. Miroslav Mayer (Jan Louvar), 3. Jakub Pecha (Jakub Černý), 6. Ondřej Riebauer (Matyáš Kalina), 8. Tomáš Nushart (Miloš Tyl), 19. Tomáš Nushart (Jakub Černý), 23. Kryštof Hartman (Jan Louvar), 30. Miroslav Mayer (Jan Louvar), 33. Tomáš Nushart (Ondřej Riebauer), 33. Miroslav Mayer (Jan Louvar), 35. Jakub Pecha (Jakub Černý), 39. Tomáš Nushart (Miroslav Mayer), 41. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 44. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 50. Matyáš Kalina (Ondřej Riebauer), 53. Tomáš Nushart (Miloš Tyl), 56. Miroslav Mayer (Matěj Stůj), 57. Miroslav Mayer (Ondřej Richtr), 60. Tomáš Nushart (Matyáš Kalina), 60. Miroslav Mayer (Kryštof Hartman), 60. Jakub Pecha (Jakub Černý).

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí