Kladenští Kanonýři ničí soupeře přesnou palbou

Ostrava si odvezla 20 „fíků“, nyní Litvínov jen o čtyři méně. Kladenští florbalisté se v závěru základní části první ligy nevídaně rozstříleli. KANONÝŘI KLADNO – SK BIVOJ LITVÍNOV 16:3 (4:0, 8:1, 4:2).

Kanonýři zasadili svému soupeři těžké rány hned v začátku utkání, když už v polovině úvodní část vedli o čtyři branky a svůj náskok postupně navyšovali. „Zápas proběhl od začátku v naší režii, přece jenom by měla naše kvalita být vidět, na jména máme super tým,“ hodnotí útočník Jan Louvar, který svému celku přispěl brankou a třemi nahrávkami.

Hrající kladenská legenda však vzápětí vysvětluje obrovský rozdíl mezi oběma soupeři, který v minulosti nebýval tak markantní. „Už to nebylo prvoligové derby jako kdysi. Bohužel nikdo nemládneme, starý pardálové z Litvínova už skončili. Až na nesmrtelného Dáňu Huliče, který byl opět nejnebezpečnější hráč hostů,“ říká s tím, že soupeři přeje udržení v soutěži. „Bez Litvínova by 1. liga už nebyla to, co bývala,“ dodává.  

I v tomto utkání však byla přítomna bolest Kanonýrů, se kterou se tento kádr nabitý florbalovými osobnostmi potýká po celou sezonu. „Opět se ukázala sobeckost některých hráčů a opravdu to nedokážu pochopit. Asi jsem už starej, ale v takovém zápase, kdy vedeme o deset gólů, by měla být vidět týmovost, podpora spoluhráčů, ladění formy na play off. Bohužel bylo vidět jenom honění kanadských bodů a času na hřišti. Pro mě nepochopitelný. Upřímně se bojím play off. Hodně,“ zakončuje Louvar se vztyčeným varovným prstem.

Branky a asistence Kanonýrů: 5. Tomáš Nushart (Jakub Černý), 8. Miloš Tyl (Tomáš Nushart), 11. Miroslav Mayer (Jan Louvar), 12. Tomáš Nushart (Miloš Tyl), 23. Miroslav Mayer (Miloš Tyl), 31. Miroslav Mayer (Jan Louvar), 32. Matyáš Kalina (Miroslav Mayer), 34. Tomáš Nushart (Ondřej Riebauer), 37. Tomáš Nushart (Miloš Tyl), 37. Jan Louvar (Dušan Přívara), 38. Tomáš Nushart (Ondřej Riebauer), 39. Dušan Přívara (Ondřej Richtr), 42. Kryštof Hartman (Jakub Černý), 52. Dušan Přívara (Jan Louvar), 54. Miloš Tyl (Ondřej Riebauer), 58. Jakub Pecha (Miloš Tyl)

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí