Karlovy Vary dvakrát nad síly Kanonýrů

Florbaloví Kanonýři nerozehráli čtvrtfinálové play off první ligy úspěšně. Na hřišti Karlových Varů dvakrát prohráli a v sérii, která se hraje na tři vítězná utkání, to budou mít velice těžké. FB HURRICAN KARLOVY VARY – KANONÝŘI KLADNO 11:5 (3:4, 2:1, 6:0) a 8:5 (5:2, 3:0, 0:3).

V prvním utkání byl velkým zklamáním výsledek závěrečné třetiny, v níž karlovarští hráči výrazně odskočili. Ve druhém duelu to byla spíše první polovina, která Kanonýrům vzala naděje. „Výsledek obou zápasů je samozřejmě zklamáním. Jeli jsme tam minimálně pro jeden bod a odjíždíme s prázdnou,“ lituje hrající trenér Ondřej Riebauer.

Jedná se především o velké zaváhání kladenských florbalistů, nelze však zlehčovat výkon Karlových Varů, které odehrály skutečně dobrá utkání. „Musím však smeknout před výkonem Varů, které i přes špatný vstup do úvodního zápasu dokázaly získat vedení v sérii 2:0,“ potvrzuje autor hattricku z prvního zápasu, který ovšem Kanonýrům k úspěchu nestačil.

Riebauer však odmítá skládat zbraně a zachovává si pozitivní myšlení a odhodlání nepříznivý stav série otočit ve prospěch Kanonýrů. „Z našeho pohledu to znamená, že soupeř pouze využil výhody domácího prostředí. Úplně stejnou šanci budeme mít o víkendu my a jsem přesvědčen, že ji také využijeme a rozdáme si to s Hurikánem v rozhodujícím zápase,“ říká.

-šik-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí