Most a Brandýs nad Labem. To jsou soupeři jediných zástupců divizní kopané v kladenském okrese. Kladno v Mostě a Hostouň v Brandýse mají dnes shodný čas výkopu (10.15). 

Kladno se veze na vítězné vlně. Poslední dva zápasy uhrálo za tři body a pokud zvítězí v Mostě, usadí se napevno v horní polovině tabulky. Domácí i v případě zisku tří bodů zůstanou na předposledním místě. Zajímavost  - kladenský stoper Filip Suchý vsítil v uplynulých dvou vítězných zápasech po brance.

Hostouňskému Sokolu jde v Brandýse o takzvaných šest bodů. Ziskem bodu o první místo v tabulce sice nepřijde, ovšem můžou jej dohnat Zbuzany i Souš. Vyhrají-li sokolové v penaltovém rozstřelu, první místo jim zůstane s mírným náskokem. Výhra za tři body je udrží na příjemný distanc od všech pronásledovatelů. Porážkou můžou samozřejmě o pozici lídra skupiny B přijít, ale jen když Souš, která má na sokoly ztrátu dvou bodů, zvítězí doma nad Motorletem. Brandýs na čtvrtém místě dělí od Hostouně čtyřbodový odstup. Zajímavost  - Brandýští na podzim v Hostouni prohráli 0:4. 

-red-