Kladenský Slavoj, který má přechodně hřiště v Lidicích, hostil béčko Hřebče. A třetí třída v tomto duelu nabídla divákům střelecké manévry. Hřebečtí svého soupeře přestříleli v poměru 7:2 (2:2). 

Slavoj po třech výhrách v řadě poskočil na šesté místo, rezerva Hřebeč na jaře uhrála pouze čtyři boby a krčila se u spodku tabulky. Utkání se nakonec odehrálo jinak, než předpokládaly prognózy. Hřebečtí se ve snaze urvat první jarní výhru posílili třemi hráči z kádru A mužstva a bylo to znát. Mimo poslední patnáctiminutovky první půle v utkání dominovali. Nutno však uvést, že situaci jim značně ulehčila katastrofální obranná činnost domácích.

Od začátku se Hřebečtí usadili na půlce Slavoje a v 10. minutě vedli gólem Dvořáka. Poté domácí trefili tyč, ovšem hosté dále pokračovali v náporu a ve 23. minutě Sedláček zvýšil na dva nula. Pod dojmem jasné převahy a dvougólového vedení poněkud ubrali a byli ztrestáni. Po zaváhání brankáře Kindla snížil Vašek na 1:2 a pět minut na to přišel nejhezčí gól zápasu. Veterán Tůma technickým trestňákem přes zeď vyrovnal. 

V druhém poločase už stříleli branky jen Hřebečtí. Nejprve Baranec hlavou vrátil hostům vedení a mezi 70. až 78. minutou Kolbaba třikrát za sebou udělal z obránců Slavoje solné sloupy a rázem to bylo 2:6. Brankostroj ukončil Velký. To ještě domácí vděčí brankáři Krumpholcovi, že odvrátil ještě větší porážku. Ke cti domácích nutno uvést, že přes nepříznivý vývoj utkání se nesnížili k nefér hře a zápas odehráli s hlavou nahoře. To ulehčilo úlohu rozhodčímu Nelibovi s asistenty Zálužským a Zíkou, kteří zápas odřídili bezchybně, což kvitovala i třicítka přítomných diváků.

SLAVOJ: Krumpholc - Kovář, Moutelík, Král (46. Feryk), Procházka, Vašek (75. Vojíř), Vávra, Vlk, Tůma (59. Pergl), Markov, Tichý. Trenér Ančička.

HŘEBEČ B: Kindl - Kříž, Pechar, Vyšín, Kolbaba (83. Linhart), Baranec, Bodnár (69. Voštinka), Dvořák, Sedláček, Velký, Beránek (57. Schejbal). Trenér Pechar.

František Červenka