Kladenská mládež to na Viktorii Plzeň umí. Minulý týden porazili Západočechy starší žáci SK, tento týden starší dorost do devatenácti let vyhrál nad dorostem Plzně U18 3:2. Dvě kola v jednom týdnu mají za sebou mladší žáci, spokojeni jsou především hráči U13, kteří oba zápasy vyhráli. Naopak výsledkově propadli starší žáci, kteří vysoko prohráli na hřišti pražské Sparty.

Anglický týden na domácím hřišti mají za sebou dorostenci SK Kladna. Devatenáctka dokázala ve středu porazit dorost Viktorie Plzeň U18 3.2. Jenže tři body nepotvrdila v neděli proti devatenáctce Benešova, když prohrála 1:4. Trenéry Kladna potěšili dorostenci především proti Plzni, kdy dokázali být po celou dobu utkání lepším týmem. Naopak v utkání s Benešovem nastoupili fotbalisté Kladna s přílišným respektem a soupeř je z minima šancí čtyřikrát potrestal. 

Mladší dorostenci SK Kladna si počínali obráceně než jejich starší kolegové. S týmem Viktorie Plzeň prohráli 2:3, ale Benešov porazili vysoko 6:4. Se Západočechy hráli fotbalisté Kladna vyrovnané utkání a až do konce sahali alespoň po bodu. To v utkání s Benešovem ukázali hráči SK Kladna vysokou produktivitu, když vyhráli 6:4. Utkání dokázali strhnout na svou stranu až v závěru zápasu. 

 

ČLD U19 – SK Kladno – Viktoria Plzeň 3:2 (3:0)
Branky: Pospíšil 2x, Dejčmar
Sestava: Kindl - Pokorný, Kolářský, Stříška, Čapek (74. Kreisinger) - Čermák (69. Šnobl), Slabý, Donát, Mačura (46. Perlík) - Dejčmar, Pospíšil

 

ČLD U19 – SK Kladno – SK Benešov 1:4 (0:2)
Branka: Pospíšil
Sestava: Kindl - Pokorný, Kolářský, Stříška, Čapek - Čermák (64. Kreisinger), Slabý, Donát, Šnobl (83. Prošek) - Dejčmar (54. Perlík), Pospíšil

 

ČLD U17 – SK Kladno – Viktoria Plzeň 2:3 (0:2)
Branky: Kukla, Tung
Sestava: Koco - Veselý, Pospíšil, Rottner, Veiner - Tyban, Kukla - Krpálek, Charvát (65. Lunger), Blažek – Tung

 

ČLD U17 – SK Kladno – SK Benešov 6:4 (3:1)
Branky: Charvát, Pospíšil, Tung, Langer, Blažek, Halaj
Sestava: Koco - Veselý, Pospíšil, Rottner, Veiner - Tyban, Kukla - Krpálek (46. Lunger), Charvát (70. Halaj), Blažek - Tung (85. Zábranský)

 

Po několika vydařených utkáních jeli starší žáci SK Kladna do patnácti let na hřiště vedoucí Sparty Praha. Bohužel ale hosté nastoupili do utkání s přílišným respektem k soupeři, který toho dokázal využít a vyhrál vysoko 8:0. „Prohrát se Spartou můžeme, ale to, co jsme předvedli, je ostuda,“ řekl k utkání trenér Kladna Jan Procházka.

Stejně vysokým výsledkem prohráli na Spartě i starší žáci SK Kladno do čtrnácti let. Po prohře 0:8 ale nebyl trenér Jan Procházka až tak kritický jako u U15. „Čeká nás spousty práce, abychom se dokázali přiblížit kvalitám takových mužstev jako je Sparta Praha. Ale i přes vysokou porážku dokázali hráči U14 hrát se soupeřem v některých pasážích utkání pěkný fotbal,“ shrnul Procházka. 

 

ČLŽ U15 – AC Sparta Praha - SK Kladno 8:0 (5:0)
Sestava: Ševce (36. Švestka) - Grumlík, Kácl, Bokša (51. Polcar), Justra (36. Heler) - Ricci (36. Landa), Bartoš, Herčík, Truhlář (36. Kadeřábek) - Duda, Veselý (36. Holas)

 

ČLŽ U14  - AC Sparta Praha - SK Kladno 8:0 (6:0) 
Sestava: Vajshajtl - Novák, Rottner, Podivínský, Hoffmann (55. Vosyka) - Rous (63. Beneš), Fajka, Hanuščík, Kalina - Lank (47. Janega), Korbel (47. Tyle).

 

Další zápasy také odehráli fotbalisté U12 a U13.

 

ČLŽ U13 – SK Kladno – FK Meteor Praha 2:0
Branky: Eška, Dvořák
Sestava: Vojtíšek, Adam - Chochola, Hrudka, Hamouz, Zoubek, Kolka, Dvořák, Haluza, Řehoř M., Řehoř L., Pavlíček, Randýsek, Mikula, Egrmaier.

 

ČLŽ U13 – Mostecký fotbalový klub – SK Kladno 2:3
Branky: Eška 2x, Chochola
Sestava: Vojtíšek, Adam - Tunka, Chochola, Eška, Hamouz, Zoubek, Kolka, Randýsek, Kůsa, Haluza, Řehoř M., Pavlíček, Dvořák, Mikula, Egrmaier.

 

ČLŽ U12 – SK Kladno – FK Meteor Praha 3:4
Branky: Janát, Jílek, Halaj
Sestava: Hejkal, Abraham - Adamus, Hašek, Chvapil, Kopta, Janát, Kolísek, Halaj, Mucha, Procházka, Svoboda, Jílek, Civín.Trousil

.

ČLŽ U12 – Mostecký fotbalový klub – SK Kladno 4:4
Branky: Mucha, Janát, Kolísek, Chvapil
Sestava: Hejkal, Abraham - Adamus, Hašek, Chvapil, Kopta, Janát, Kolísek, Halaj, Mucha, Procházka, Svoboda, Jílek, Civín. Trousil, Pavlík

-jan-