Pchery zdolaly Vinařice až na penalty

Ve 20. kole IV. třídy hostily druhé Pchery vedoucí béčko Vinařic. SK PCHERY-SK VINAŘICE B 1:0 pp.  

V přímém souboji o první místo byli favoritem domácí. Hosté se totiž v posledních zápasech posilovali hráči z kádru A mužstva, což tentokrát nemohli, neboť áčko souběžně bojovalo v Braškově. Vinařičtí přesto začali lépe a byli častějšími hosty před brankou Pcher. Vytvořili si však jedinou šanci, když se ve 33. minutě Cikánek za hranicí pokutového území opřel do meruny, ale jeho bombu do šibenice brankář Nykl vyrazil. 

Druhý poločas se nesl ve znamení převahy domácího týmu. Vinařická obrana dirigovaná starostou obce Petrem Suchým však pracovala bezchybně a nedovolila soupeři vytvořit si kloudnou šanci. Hra se i kvůli tomu přitvrdila a mladý rozhodčí Pískač se chvílemi zapotil. Až teprve vinařické čtyři žluté karty utkání zklidnily.
V penaltovém rozstřelu se hostům podařil "husarský kousek", když neproměnili ani jeden ze čtyř pokusů. Dvě proměněné penalty tak stačily k bonusovému bodu pro domácí. Zápasu přihlížela na IV. třídu pěkná návštěva

PCHERY: Nykl - Vacíř, Rada, Novák, Mikuš, Sklář, Brázda, Spousta, Vlček, Malý, Votava, Vohradský, Kohout, Vait, Juklíček, Panoška. Trenér Tvrdý.

VINAŘICE: Lír - Kubát, Opata, Cikánek, Srb, Komhäuser, Suchý, Frajman, Than Trung, Tesař, Sobotka, Šulc, Janský, Mestek, Enger.  Trenér Kubát.

Diváků: 80

František Červenka 


Počasí Kladno

Předpověď počasí