Divizní šlágr 28. kola ve skupině B mezi domácí Hostouní, která je lídrem tabulky, a druhými Zbuzany začne dnes v pět hodin odpoledne. Nás před úvodním výkopem zajímaly tipy na přesný výsledek. 

Stanley Bradley, věštec: Hostouň bude mít šance, které patrně nevyužije, i když je lepším týmem. Proto podle mne zápas skončí po devadesáti minutách nerozhodně. 

Josef Drahota, expředseda SK Kladno: Tohle utkání je pomalu těžší tipovat než třeba nedávný zápas Arsenalu s Chelsea. Hostouň si chce udržet první místo, tak bude muset vyhrát. Podle mne to skončí 2:1 pro domácí.

David Čížek, fotbalista: 4:2 pro Hostouň. Střetnou se momentálně nejlepší celky soutěže, oba týmy chtějí hrát fotbal a mají obrovskou kvalitu do ofenzivy, o čemž jsme se v SK na vlastní kůži přesvědčili. Tudíž očekávám hodně branek a pěkný fotbal.

Bohumil Kučera, fotograf: Nejsem fotbalový odborník, jsem sportovní fotograf. Jsem ale také fanda Hostouně. Zbuzany v minulém kole nasypaly Ostré čtyřku, jsou v laufu. Hostouni se nevyvedl zápas s Tatranem. To ale bude chtít před domácím publikem odčinit a směřovat vlastními silami k historickému postupu. Nevím, zda je to více odhad či přání, rád bych viděl a fotografoval výhru Sokolů 3:2.

Petr Šváb, fotbalový fanoušek: Po základní hrací době bude skóre 1:1 a na penalty vyhrají Zbuzany. Jestliže mají postupovat do ČFL dva, tak budou všichni spokojení.

Jiří Veselý, fotbalista: 2:1 po penaltách pro Hostouň a gól ze hry dá Laušman.

Lukáš Křeček, fotbalista: Po základním hracím čase 1:1. 

Vladimír Kolmistr, fotbalista: 2:1 pro Hostouň, má lepší obranu.

František Červenka, fotbalový reportér: Hostouň se na tenhle pro ni důležitý zápas řádně připravila, vyhraje 2:1 a začne s přípravou oslavy postupu.

Jan Bejbl, fotbalista: Hostouň má výborný tým, dobře složený z mladých i zkušených hráčů. Proto vyhraje 2:1. 

Mařena Žáková, fotbalová fanynka: 2:0 pro Hostouň. Bude to vyrovnaný zápas a rozhodne ho ve svůj prospěch šťastnější Sokol.

-red-