Černuc nestačila na velvarské béčko

Ve 24. kole okresního přeboru se odehrálo derby mezi Slovanem Velvary B a Viktorií Černuc. Domácí se na zápas posílili "áčkaři" Měsíčkem a Ludvíkem a s přehledem vyhráli 4:1 (3:0).

Zápas začal ve svižném tempu, útoky se střídaly na obou stranách a o něco aktivnější se zdáli hosté, kteří to však občas přeháněli s důrazem. Zápas se lámal v 19. minutě, kdy Mikš dostal pěknou přihrávku před branku, nezaváhal a poslal domácí do vedení. O deset minut později se v pokutovém území zkušeně uvolnil veterán Mucha a bylo to 2:0. Hned poté krásně prošel do vápna Novák a uzavřel poločasový účet na 3:0.

Kdo čekal, že druhý poločas bude jednoznačnou velvarskou záležitostí, ten se mýlil. Hosté do něj vletěli jako vichr. V 46. minutě se jejich střela odrazila od břevna na brankovou čáru a zpět do hřiště. Laxní obrana domácích náhle nestíhala a během dvaceti minut si hosté vytvořili další dvě vyložené šance, přičemž navíc jedna branka nebyla uznána pro ofsajd. Domácí v těchto chvílích podržel brankář Měsíček. V 69. minutě dostal pěknou přihrávku Riemer a snížil na 1:3. Domácí obdržený gól probudil a začali produkovat hru jako v první půli. Výsledkem byl v 80. minutě čtvrtý gól v síti Černuce, když zakončoval Leibl po průniku. Zajímavý zápas pěkné úrovně zaslouženě vyhráli fotbalovější domácí, i když výše porážky pro bojující hosty je dosti krutá. Utkání dobře odřídil rozhodčí Gerhardt s asistenty Pejšou a Bajerem. Ovšem divákům, jichž se sešlo 125, se občas nelíbilo, že rozhodčí málo trestal tvrdší hru Černuckých.  

VELVARY B: Měsíček - Novák, Šlégr, Krška, Vošmera, Bretšnajdr (87. Bušil), Leibl, Mikš, Ludvík (75. Šmíd Lukáš), Mucha (85. Hasal),Štefanik. Vedoucí: Šmíd Radek.

ČERNUC: Jurko - Kluka, Cuc, Šroubek (14. Migra, 46. Satran), Drobný David, Hájek, Potluka, Červášek, Riemer, Kruliš, Maršoun (83. Madeja). Vedoucí: Drobný Milan 

-frč-


Počasí Kladno

Předpověď počasí