Hostouň začne doma s Motorletem, Kladno zřejmě s Březovou

Oficiální rozlosování české fotbalové ligy (ČFL) a divizí bude známé až od prvního července. Do té doby si kluby musí vystačit s propočítáváním takzvaných Bergerových tabulek podle "startovního" čísla klubu přiděleného od fotbalového svazu. 

Hostouňští si už dali práci a zápasový rytmus znají. Tedy aspoň přibližný, protože hrací dny i časy, byť jsou pevně dané, se mohou po dohodě soupeřů změnit. V Kladně si teprve k propočítání sednou, ovšem již nyní tuší, že 10. srpna začnou první divizní kolo ve skupině B doma s Březovou. Hostouň v prvním kole, v neděli od 17.00, hostí Motorlet (11. srpna). Sokolové se ocitli ve skupině A ČFL a v ní se potkají s ligovými béčky Plzně, Sparty a Slavie. Podle současného propočtu je z těchto protivníků na podzim doma čeká jen Plzeň B (3. listopadu). Za Spartou jedou na přelomu srpna a září (31. 8. nebo 1. 9.). a za Slavií 14. nebo 15. září. O to pikantnější budou duely s Pražany na jaře v Hostouni, kdy by je měli sokolové hostit čtrnáct dnů po sobě. Na tradiční a vyhlášené hostouňské posvícení za sokoly dorazí Štěchovice (24. - 25. srpna). 

O týden dřív, 3. srpna, startuje předkolo MOL Cupu, tedy národního poháru. V něm by Kladno mělo hostit Ostrov nad Ohří, Hostouň pojede na hřiště plzeňského Petřína, účastníka krajského přeboru. 

-red- 


Počasí Kladno

Předpověď počasí