Hostouň ve čtvrtém kole ČFL potká Spartu, v šestém Slavii

Třetiligový Sokol Hostouň dnes odpoledne zahájí přípravu na nový fotbalový ročník. Z rozpisu podzimních utkání vyplynulo, že začne doma, ve čtvrtém kole jede na hřiště béčka pražské Sparty a v šestém si cestu do Prahy zopakuje za rezervou Slavie. 

Ještě nedávno to byl pro tuhle malou obec u Kladna jen fotbalový sen. Po třech letech od postupu do divize se nyní klub Sokol Hostouň těší na zápasy v třetí lize, ČFL. Ovšem ještě než se nováček soutěže představí v mistrovských duelech, sehraje 3. srpna v Plzni s tamní SK Petřín předkolo MOL Cupu.

O víkend později, 11. srpna, přivítá pražský Motorlet, s kterým sokolové doma ukončili poslední divizní sezonu. Poté zajíždí do Táborska, doma odehrají zápas se Štěchovicemi a v neděli 1. září, zatím od pěti hodin odpoledne, sehrají premiérový mistrák s prvním slavným S, se Spartou. A téměř přesně o týden později si zkusí, jaké to je hrát proti Slavii. Obě rezervy možná budou mít v mužstvu hráče z ligových sestav!

Na dnešním tréninku by měli Hostouni z divizní soupisky chybět dva hráči. Kulhavého zkouší Viktoria Žižkov a Hanuščík má namířeno do sousední Dobrovíze. Posily, například Boráka z kladenského SK, čtenářům představíme v příštích dnech.

-red- 

Koho Hostouň potká v prvních čtyřech kolech?

rozpishostoun

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí