Hostouň startuje přípravu s 31 hráči

Sokol Hostouň, nováček třetí nejvyšší fotbalové soutěže ČFL, zahájil včera přípravu na novou sezonu s jednatřiceti fotbalisty na klubovém seznamu. Z toho je zhruba dvanáct nových, či staronových tváří.

Z testů v žižkovské Viktorii se na prvním tréninku objevil záložník Kulhavý, ze Zbuzan se hlásil rovněž navrátilec a středopolař Lohoyda, po návratu z Rakouska se bude o místo na levém kraji zálohy ucházet Kolmistr, z kladenského SK hlásí přestup pravý bek Borák, z přeboru Prahy je zpět záložník Gajecký, stoper Krupička se učil hrát fotbal v pražské Slavii a naposled dělal kapitána v divizním Hořovicku, krajní záložník Zahranychnyy přijel z Radotína, konkurenci v útoku jistě zvedne vyhlášený střelec Baratynskyy, trenéry musejí přesvědčit dále záložníci Hovorka, Mařík, Sochor a Vaněk. 

První přípravný zápas si sokolové naplánovali na tuto sobotu (čas i soupeř se ladí, pozn. red.), další sobotu hledají Hostouňští jiného protivníka za Čížovou, které se prý nedaří dát dohromady potřebný počet hráčů, poté se patrně do Dobrovíze přijede představit béčko Příbrami a po ní Králův Dvůr. První srpnový víkend jede Sokol do Plzně k předkolu MOL Cupu. 

-red-

hopripravaborak

Na pravou stranu obrany přivedli sokolové Boráka

hopripravanalevou

Levou zálohu chce znovu opanovat Kolmistr

hopripravazajimava

Zajímavá alternativa na stoperu se rýsuje v Krupičkovi

hopripravazolympie

Z Olympie Radotín se trenéru Pihávkovi představil záložník Zahranychnyy


Počasí Kladno

Předpověď počasí