Fotbalisty kladenského SK čekají v přípravě čtyři zápasy

Účastník fotbalové divize SK Kladno zahájil včera přípravu na novou sezonu. Než ji druhý srpnový víkend odstartuje, sehraje čtyři přípravné duely a zápas předkola MOL Cupu. 

Trenéru Pejšovi se hlásí třináct fotbalistů do pole a dva gólmani. Za uplynulé dvě sezony není na soupisce přes deset hráčů, kteří v nich hájili modrobílé barvy SK. Nové tváře vedení klubu tedy nyní nepřivedlo, a jak to vypadá, zřejmě do zahájení sezony žádnou posilu nepřivede. 

Klub je po nedávném převolení členů výkonného výboru očividně ve stadiu přechodu do nové progresivnější doby. K tomu město s klubem dotahuje poslední kroky k převodu stadionu a přilehlých pozemků. Jestliže v současné době není takzvaně v klubové pokladně koruna, pak s přechodem nemovitostí a hřiště pod město mohou fotbalisté do konce roku nějaké finance snad očekávat. 

V přípravě se Kladno střetne s Rakovníkem (sobota, 13. července v 10.00 na hřišti soupeře), poté ve středu 17. 7. se potká se stejným soupeřem doma (18.30), v sobotu 20. července si SK pozval na hřiště v Srbech Králův Dvůr (10.00) a přípravu zakončí Kladenští na SK utkáním s Berounem (18.00). V sobotu 3. srpna rovněž doma sehraje SK předkolo MOL Cupu s Ostrou (10.15).

-red-

 skpripravapripravu

Přípravu s týmem zahájili trenéři Tomáš Procházka a Jan Pejša

skpripravaskvprip

SK v nové sezoně musí vsadit na vlastní mladou krev


Počasí Kladno

Předpověď počasí