Hostouň v pěkném utkání padla s Příbramí

Hostouňští sokolové na hřišti Dobrovíze první přípravné utkání s béčkem Příbrami prohráli 0:2 (0:1).

Navzdory výsledku diváci viděli nejen svižný fotbal, ale také vyrovnanou hru. Na hostech bylo znát, že na rozdíl od sokolů mají v nohách tři týdny přípravy. V prvním poločase měli více míč na kopačkách a po nedorozumění obrany zelenobílých vsítili laciný gól, ale také měli pořádný díl štěstí, když Hostouňští své vyložené šance zahodili. Po změně stran sokolové na protivníka zatlačili, ovšem příbramská brána jim zůstala zakletá. V závěru utkání Příbram po hrubé chybě gólmana přidala druhou trefu. Z možných hostouňských posil se většina nových jmen jevila velmi dobře. 

"Nasadili jsme do poločasů dvě rozdílné jedenáctky, které se v zápase potkaly vůbec poprvé a hráči měli z přípravy těžké nohy. Mně se jejich výkon přesto líbil. Měli jsme velmi dobré pasáže hry, kdy mě někteří hráči mile překvapili. Po sobotním utkání se rozhodneme, kdo s týmem bude pokračovat a s kým se rozloučíme," uvedl po utkání hostouňský trenér Ivan Pihávek.

V sobotu dopoledne jede Sokol k přátelskému duelu do Zbuzan.

Sestava Sokola první poločas: Czehowsky - Borák, Vojtěšek, Krupička, Kárník, Lohoyda, Vaněk, Zahranychnyy, Kolmistr, Gajecký, Hájek. 

Sestava Sokola druhý poločas: Lisa - Borák, Viduna, Vojtěšek, Hovorka, Zahranychnyy (Mikeš), Křižka, Bělíček, Kolmistr, Sochor, Hadi. 

-red-

pribrhadi

Hadi, možná posila z extřetiligového Radotína

pribzachra

Zahranychnyy si výkonem řekl o základní sestavu

probborak

Borák na pravé straně obrany odehrál velmi dobré utkání

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí