Kladenský okres v divizi a v ČFL. SK koncertoval v Dobříši

Kladenský okres zastupují v divizi i v ČFL dva týmy. Zatímco tři celky kousaly porážku, kladenský SK předvedl střelecký koncert v Dobříši. 

V Chomutově, který vypadá, že se ujal od začátku soutěže role favorita na postup do ČFL, hrál Slaný. Nováček divize stejně jako v minulém kole v Lounech branku nevsítil a od domácích čtyři dostal. Slánští v příštím kole hostí v sobotu Štětí (16.30). Soupiska Slaného: Sedlák - Hansl, Jaráb, Mareš, Macháček, Křeček, Vimr, Kubík, Danda, Zelenka, Nádeníček, střídali Novotný, Holly, Galbavý. 

Kladenský SK se v divizi představil na hřišti Dobříše a domácí z toho po zápase musela bolet hlava. Hned šest hráčů Kladna se zapsalo mezi střelce a SK si odvezl výhru 6:2, když po poločase vedl už 5:0! Soupiska SK: Vokoun - Stříška, Javorek, Hanzlík, Kalina, Holub, Procházka, Tóth, Čížek, J. Růžička (střídali Pechr, Dejčmar, Richter, Bagou, Švambera. V sedmém kole Kladno hostí v sobotu Chomutov (10.15). 

V třetí nejvyšší soutěži prohrály Velvary v Přepeří 1:2, když do 72. minuty držely nerozhodný stav 1:1. V příštím kole přijede do Velvar béčko pražské Dukly (sobota, 16.30). Soupiska Velvar: Měsíček - Ippolito, Novák, Šimkovský, Vopat, Šollar, Dvořák, Rubeš, Bulíř, Valenta, Krištof, střídali Havránek, Dolejší, Müller, Kafka. 

Šlágr víkendu prožili hostouňští sokolové. Po rezervě Sparty a Táborsku se střetli s třetím z nejsilnějších týmů sezony béčkem pražské Slavie. To sokoly hostilo na svém hřišti v Horních Počernicích a zvítězila 4:0. V dalším kole hostí Hostouň rakovnický SK (neděle, 16.30). Sestava Sokola: Czehowsky - Krupička, Trapp, Dosoudil, Charvát, Lohoyda, Vojtěšek, Kabele, Kolmistr, Hájek, Baratynskyy, střídali Vašák, Gajecký, Borák, Hovorka, Vegricht. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí