V divizi se o vikendu dařilo jen Slanému, ostatní týmy z Kladenska včetně ČFL si na body musejí počkat minimálně týden.

Kladenský SK po třech vítězných duelech klopýtl doma před devadesátkou diváků se Souší 0:2 (0:2). Hosté vedli o dvě branky už v úvodních patnácti minutách. Od té doby se stáhli na svou polovinu hřiště a nechali vynikat domácí fotbalisty. Ti, oslabení o Pechra, Kalinu a Javorka,  přes množství vyložených gólových příležitostí otočení skóre odmítli. V dalším utkání se hráči SK v sobotu (10.15) vydají na hřiště Tatranu Rakovník, za který nově nastupuje exkladenský či exhostouňský obránce Borák. 
Sestava SK: Vokoun - Čížek, Hanzlík, Stříška, Nosek, Holub, J. Růžička, Procházka, Pospíšil, Tóth, P. Růžička (střídali Bagou, Dejčmar a Švambera). 

Ve stejné divizní skupině hrající Slaný jel do Březové a po skončení základní hrací doby svítilo na ukazateli skóre 2:2 (1:2, branky Slaného vsítili Mareš a Kubaška). V penaltové loterii poté byli šťastnější hosté. V posledních šesti kolech Slaný pětkrát v základní hrací době remizoval. V příštím kole, v sobotu (15.00), hostí Neratovice.
Soupiska Slaného: Sedlák - Kubaška, Vimr, Křeček, Nádeníček, Mareš, Pospíšil, Hansl, Trnka, Macháček, Zelenka (střídali Galbavý, Maroušek a Kubík). Po osmém kole je Kladno sedmé, Slaný jedenáctý. 

Ve třetí nejvyšší soutěži Velvary ve skupině B prohrály v Živanicích 3:4 (0:2, góly Velvar: Šimkovský, Šollar a Vopat)). Deváté kolo sehrají Velvarští v sobotu v Pardubicích (10.15).
Soupiska Velvar: Měsíček - Polák, Ippolito, Chábera, Šolar, Šimkovský, Vopat, Dolejší, Dvořák, Rubeš, Bulíř, Krištof (střídali Müller, Šollar, Havránek, Kafka a Valenta). 

Nováček ČFL Sokol Hostouň ve skupině A sehrál deváté kolo na půdě pražské Admiry a v Praze prohrál 0:2 (0:1). Příštím soupeřem sokolů je pražský Vltavín. Na hřišti Hostouně se týmy střetnou v neděli od 16.00 h.
Sestava Sokola: Dutka - Dosoudil, Trapp, Antl, Charvát, Zahranychnyy, Marek, Šustr, Kabele, Laušman, Baratynskyy (střídali Hájek, Vegrucht a Lohoyda). Velvary jsou ve své skupině na 10. místě, Hostouň se drží na poslední 16. příčce. 

Jan Murárik