Kladensko v divizi a ČFL. Doma hraje jen Kladno

V desátých kolech divize i ČFL se tři týmy z Kladenska dnes představí na trávě soupeřů, doma hraje jen Kladno. To na stadionu Františka Kloze čeká atraktivní soupeř, lídr tabulky. 

Osm kol, osm zápasů v řadě, nevyhrál SK Slaný utkání v základní hrací době a nepřipsal si tři body do tabulky. I kvůli tomu je v ní "jen" na dvanácté příčce. Napraví nováček divize svou nelichotivou bilanci dnes (10.15) v desátém kole na hřišti Aritmy?

Ve stejné divizní skupině působící SK Kladno z posledních šesti utkání nevyhrálo za tři body jednou. Ovšem z pěti dosavadních domácích střetnutí porazil Chomutov a Českou Lípu, třikrát podlehl soupeři, aniž by duel dotáhl alespoň do penaltového rozstřelu. Vylepšit bilanci výher může dnes doma proti lídrovi tabulky Českému Brodu (10.15).  

V ČFL začnou hrát dopoledne svůj zápas desátého kola také Velvary. Devátý celek skupiny B se představí na půdě béčka druholigových Pardubic. A jestliže jejich áčko aspiruje na postup do nejvyšší soutěže, rezerva Východočechů má zatím v dolních patrech tabulky opačné starosti. 

V A skupině třetí ligy se sokolové z Hostouně dnes vypraví do Domažlic. Poslední tým tabulky se odpoledne (15.30) na západě Čech pokusí na hřišti jedenáctého celku vyhrát první zápas venku. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí