Čtrnácté divizní kolo má dnes dopoledne (10.15 hod.) na programu okresní derby mezi domácím Kladnem a hostujícím Slaným. 

Fanoušci kladenského týmu jistě v této části fotbalového podzimu čekali svůj SK na vyšších příčkách než je osmé místo. Oproti tomu fanoušci nováčka soutěže ze Slaného mohou být s umístěním na průběžném desátém místě spokojeni. O to víc, když na svého soupeře ztrácejí v tabulce pouhý bod. 

Diváci se kromě střetnutí dvou blízkých klubů mohou těšit i na souboj kanonýrů. Útočník Nádeníček vede s osmi góly pořadí slánských střelců a v celkové divizní tabulce kanonýrů mu patří třetí příčka. O šesté až jedenácté místo se s ostatními sedmigólovými divizními střelci dělí kladenský snajpr Čížek. 

Výsledky Slaného zvláště z posledních tří kol jsou pro domácí varováním. Hosté z nich vytěžili osm bodů za dvě výhry a jedno vítězství v penaltovém rozstřelu. Z třinácti dosavadních utkání Slaný remizoval v základní hrací době šestkrát, z toho třikrát penaltový rozstřel vyhrál. 

Kladno nerozhodný výsledek po devadesáti minutách hry zažilo jednou a penalty prohrálo. I když je v tomto zápase favoritem, tak právě domácí bilanci povzbudivou nemá. Ze sedmi duelů v pěti svému soupeři podlehlo... Tip Vašeho Kladna je remíza a výhra domácích na penalty. 

Jan Murárik