Kladenský SK porazil Příbram

Třetiligové béčko Příbrami prohrálo přípravný duel s kladenským SK 2:3!

Na umělém povrchu v Rynholci se kladenský tým představil pod taktovkou trenérského dua Tomáš Procházka – Jaroslav Tesař. Hlavní kouč Jan Pejša je s dorostem na turnaji v Ostravě. A dvojice „veteránů“ si vedla na výbornou. „Přeci nepůjdu do brány, když si můžu splnit sen a trénovat,“ komentoval se smíchem svou novou roli gólman „Týsa“.
Na hřišti pak divizní Kladno příliš šancí mužstvu z ČFL nedalo. Výborný výkon podala zadní řada SK včetně brankáře Vokouna. Potěšením bylo sledovat nadýchané centry beka Kaliny, nebo čistění prostoru štítového záložníka Pechra. Ten si navíc slušný výkon okořenil vstřelením gólu. Směrem dopředu soupeře zlobil hbitý Čížek. Ovšem o první kladenský gól se ze standardní situace postaral ukázkovým centrem bek Nosek a zakončující stoper Javorek. Třetí gól si hosté dali sami, od čtvrtého je zachránila špatně kopnutá kladenská penalta…
Sestava SK: Vokoun – Kalina, Javorek, Abrham, Nosek, Holub, Pechr, Dejčmar, Čížek, Kraus, V. Procházka (střídali oba Růžičkové a Tóth).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí