SK zavádí individuální trénink. Trenér Pejša je s formou spokojený

Hrozba nákazy covidem-19 donutila fotbalový klub SK Kladno zavést preventivní opatření. Po včerejším vítězství nad Královým Dvorem přechází tým k individuální přípravě.

„Individuální tréninky zavádíme zatím na pondělí a úterý. Ve středu začnou trénovat skupiny, ovšem bez kabin. Ve čtvrtek mají hráči volno a v pátek se zařídíme podle situace,“ říká sportovní manažer SK Petr Brabec.
Klub už nechal vydezinfikovat šatny, pomůcky a hráči mají k dispozici dezinfekční roztok. V sobotu dopoledne má Kladno v Lidicích další přípravný zápas. Pokud se covid-19 v Kladně dramaticky rozšíří, je možné jeho odložení. „Zatím nemáme důvod zápas rušit. Individuální tréninky jsou jen prevence. Vůči utkání se zachováme podle aktuální situace,“ dodává Brabec.
A odkládání přípravných duelů na sezonu by v případě současné formy divizního týmu byla velká škoda a možná i narušení vzestupné formy. S tou je trenér Jan Pejša spokojený. „Konečně jsme začali být produktivní. Včera nemuselo zůstat pouze u tří branek v síti Králova Dvora. Šancí jsme měli na další tři čtyři góly. Na druhou stranu, kdyby kluci proměňovali všechny vyložené šance, tak hrajeme výš, než je divize…“ doplnil kouč SK.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí