Trenér Pejša: Výhry nepřeceňuji, je teprve začátek soutěže

Kladenský SK si v nové divizní sezoně vede velmi dobře. Ze čtyř utkání má na svém kontě tři výhry. Trenér Pejša zůstává přesto nohama pevně na zemi a poukazuje na to, že je teprve začátek soutěže.

Devět bodů z dvanácti možných ukazuje na vyladěnou formu…
Výhry bych nepřeceňoval. Je teprve začátek soutěže a třeba nám další soupeři nebudou sedět tak, jako ti, s kterými jsme se dosud potkali.

O body jste přišli jen v Neratovicích, kde vás očividně sudí od začátku utkání nepustili do hry. Minulý víkend jste ovšem vyhráli v Brandýse nad Labem, kde je zase známé bouřlivé prostředí kolem hřiště…
Musím říct, že se pověst brandýského prostředí potvrdila, ale nebylo to nic, s čím bychom se nedokázali, na rozdíl od Neratovic, vyrovnat. Vyhráli jsme zaslouženě. Rozhodnout jsme o výhře měli už v prvním poločase. Mrzí mě, že jdeme čtyřikrát sami na bránu a nic z toho není. Ale za zápas jsem kluky pochválil.

Mládí zastoupené v sestavě vám dělá radost?
Samozřejmě (hrdě). Není to jenom o nich. V současné době mám v kádru devatenáct hráčů, kteří mohou kdykoli naskočit do základní sestavy. Bývaly doby, kdy jsme trpěli nedostatkem kvalitních náhradníků. Střídání naší hře neprospívalo. Teď nic takového u nás není.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí