Trenér Abrham: Fotbal Hostouně by nám mohl sedět

Zítra trenér Tomáš Abrham povede svůj tým do prestižního duelu v Hostouni. Tamní Sokol B totiž v I. B třídě hostí rezervu kladenského SK (16.30).

Za vámi jsou dvě prohry v řadě a dohromady osm inkasovaných branek. To není dobrá vizitka…
Není. Špatně bráníme, soupeři přes nás přecházejí až moc jednoduše.

Přípravu a začátek soutěže jste měli velmi slibný. V čem je problém?
Přípravné zápasy jsme absolvovali s týmy z vyšších soutěží, byl to jiný, otevřenější fotbal. Měli jsme více prostoru pro náš styl. Mohli jsme hrát, kombinovat. Teď na nás mužstva hrají zodpovědně zezadu, což nám nesvědčí. Všechno nám hrozně dlouho trvá. Vpředu nemáme momentálně typy, které by se dokázaly pravidelně prosadit a zakončit. Hodil by se nám například typ útočníka, kterým je Jaroš z Braškova. Ten se proti nám prosadil hned dvakrát….

Pomohlo by zapojit více hráčů áčka, kteří mají za první tým odehraný menší počet minut?
Když budou moct a budou mít chuť, tak pro nás mohou být přínosem. Myslím si, že by nám pomohli. Jestli by šli za béčko bez chuti hrát, tak by to nebylo dobré.    

Zítra hrajete v Hostouni. Pokud vyhrajete, zůstanete v těsném kontaktu s čelem tabulky…
Tenhle soupeř by nám mohl sedět. Viděl jsem je v utkání na Braškově. Je to mužstvo, které chce hrát. Pro nás by to bylo jenom dobře. Pak to bude jen na nás, abychom taky něco předvedli a ukázali fotbalové srdce. Pouze tím, že hraju za Kladno, trénuju na SK, tak výsledky samy nepřijdou…

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí