Kladenský SK se zastavil na Mostě

V osmém divizním kole nepotvrdili fotbalisté SK dobré domácí výsledky z předchozích utkání a podlehli Baníku Most-Souši 1:3 (0:0). 

Krátce po začátku utkaní Tóthův pokus o přehození gólmana Pettíka nevyšel. Ve 20. minutě si Tóth ve vápně naskočil na centr, gólman jeho hlavičku vyrazil před  Javorka, ale ke smůle domácích jeho dorážka skončila zpátky u Pettíka... Šlo o jediné jiskřivé momenty prvního poločasu. Další vzruch se udál mezi 48. a 50. minutou. Nejprve obrana SK namazala soupeři na gól, aby vzápětí hlavou Javorek vyrovnal. Od toho okamžiku zmizela nuda z trávníku. Na mosteckou bránu se, hlavně přes Čížka, valil jeden nebezpečný útok za druhým. Ovšem muž s píšťalkou v ruce útočným choutkám hráčů v bílých dresech příliš nepřál... V 70. minutě  to navíc fanoušci obou táborů, ještě seskupení mimo areál SK, přehnali s dýmovnicemi a sudí na chvíli přerušil hru. Nečekaný oddych hostům pomohl. Vymanili se z kladenského tlaku a začali ohrožovat domací bránu. Kladno navíc v té době postrádalo zraněného Hanzlíka, čímž jejich obranné seskupení dostalo povážlivou trhlinu. Mostečtí tak měli znatelně ulehčenou práci. V cestě za druhým vedením v zápase jim stála nejprve tyč, ale poté se dvakrát zavlnila síť za Vokounovými zády...
Od pondělí je před všemi sportovci čtrnáct dnů povinné karantény. 

Sestava SK: Vokoun - Javorek, Pechr, Hanzlík, Ježdík, Procházka, Holub, Donát, Čížek Pospíšil, Tóth (J. Růžička, Dejčmar, Janda, Čapek,  Neuberger, Kindl).

Jan Murárik mostpol
V posledních minutách zápasu si fanoušci Mostu našli cestu na stadion. Jejich řádění udělala přítrž policie ČR


Počasí Kladno

Předpověď počasí