Anketa: Jakým výsledkem dnes skončí utkání Slavia vs. Arsenal?

Před týdnem uhrála pražská Slavie v Evropské lize nadějnou remízu na hřišti londýnského Arsenalu. V dnešní odvetě, aby postoupila, nesmí prohrát. Zeptali jsme se opět stejných osmi osobností, jak to pro Pražany dopadne. Remízu minulý týden tiplo několik respondentů, ovšem přesný výsledek 1:1 uhodl jen Lukáš Hajník. Bude nyní přesných tipérů více?

Petr Trapp, hráč Sokola Hostouň, bývalý mistr ligy se Slavií: Zase dám remízu. Slavie bude hrát znovu 1:1. V prodloužení jí věřím více než Arsenalu, takže po dalších gólech postoupí. Pokud ale zápas půjde do penalt, tak tam je to už o štěstí.
Hana Vocelková, ředitelka ZŠ Moskevská: Slavie prohraje o dvě branky.
Lukáš Hajník, bývalý hráč Slavie a SK Kladno: Zápas skončí 2:1 pro Slavii. Více gólů nepadne. V prvním poločase uvidíme oboustranně opatrný fotbal, o všem se rozhodne po změně stran.
Vladimír Lemon, předseda SK Kladno: Slavie vyhraje 1:0 nebo spíše, jako slávista tipnu 2:1. Prostě věřím v postup.
Jiří Ondráček, mezinárodní hokejový rozhodčí: Arsenal se podle mého názoru soustředí na domácí soutěž a slávistům nebude klást takový odpor. Slavie proto po výsledku 2:1 postoupí do semifinále.
Jiří Hondl, předseda Sokola Hostouň: Jestli Slavie nastoupí v tradiční silné sestavě, tak po výsledku 2:1 postoupí. V jiném složení své jedenáctky bude mít problémy.
Jaromír Bureš, bývalý hráč SK Kladno a ředitel kladenské nemocnice: Něco mi říká, že slávisti zvítězí 1:0. Ovšem, abych nepopřel sparťana, tak to vidím na 1:1 a teprve potom si slávisti postup uhrají.
Vladimír Dufek, ředitel ZŠ Brjanská: Myslím si, že vyhraje Arsenal 2:1. Netipuji srdcem, nejsem slávista.

Jan Murárik
Foto: Slavia Praha, slavia.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí