Kladenský SK netají záměr doplnit trenérský post o zkušenou tvář

Fotbalisté divizního klubu SK Kladno o víkendu sehrají poslední červnový přátelák a opět se sejdou první červencový týden k zahájení letní přípravy.

Už v pondělí 21. června bude jasné, kdo podal přestup z SK nebo do Kladna. V tomto termínu končí období, kdy fotbalisté nemusejí záměr přestoupit oznamovat svému klubu. „Nevíme o ničem jistém, i když něco tušíme,“ uvedl sportovní manažer SK Petr Brabec.
Z kuloárních zpráv prosáklo, že obránce SK Rastislav Stříška zkusí štěstí v Praze. Z dalšího kuloárního šumu vyplynulo, že by se trenér áčka Jan Pejša měl od nové sezony věnovat jen dvěma mládežnickým družstvům. „Změna na postu trenéra není jistá. Je možné, že ve stejném trenérském složení budeme pokračovat i v další sezoně. Na Honzu Pejšu jsme toho u tří týmů naložili opravdu hodně. Na druhou stranu sehnat tak kvalitního trenéra, který by Honzu plnohodnotně nahradil, není v současné době vůbec snadné,“ dodal Brabec.  Vedení SK prý v minulých dnech zamítlo možnost návratu trenéra Zdeňka Haška.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí