Hostouň na Zličíně umělý trávník nepoškodila

Sokol Hostouň vs. Slavia Karlovy Vary 0:2 (0:1).

První jarní mistrák hostouňští fotbalisté nezvládli. Bez tahu na bránu, bez pořádného záběru, který by dal umělému hřišti zabrat, nemohli dnes proti kompaktním Západočechům uspět. Je možné, že jim umělka na Zličíně nesvědčí, protože divákům připadalo, že na ní našlapují zbytečně jemně...
Jinými slovy Karlovarští působili silnějším dojmem oběma směry, jak do útoku, tak do obrany. V prvním poločase se hrál fotbal až k malému vápnu, v druhém spíše uprostřed hřiště. Ojedinělé pokusy domácích proniknout do vápna hostující obrana s přehledem posbírala, a když Hostouň nezahrozila ani ze standardek, měli hosté práci usnadněnu. Sami za celý zápas trefili bránu čtyřikrát, z toho vsítili dva góly (jeden z penalty), nastřelili tyč a s jedním vážnějším pokusem si poradil Tetour.
Sokolové mají hned příští víkend šanci na zličínský reparát. Podle rozpisu utkání by na stejném hřišti měli hostit plzeňské béčko s několika bývalými hráči kladenského SK v sestavě. V tabulce je Hostouň čtrnáctá, dva body nad posledním Rakovníkem.
Sestava Sokola: Tetour – Zahranychnyy, Kosík, Novák, Januška, Vlasák, Hucek, Kubáň, Kabele, Lička, Dočekal (střídali Miker za Janušku, Fotr za Kabeleho, Hájek za Vlasáka).

Jan Murárik

licka
V sestavě sokolů nastoupil asistent trenéra Mario Lička (v zeleném u míče)

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí