SK Kladno vs. Brandýs nad Labem 0:1 (0:0). Kladenský SK se v nedohraném 19. kole drží v tabulce na čtvrtém místě.

„Fotbal dnes ukázal, jak dokáže být krutý. Kladno mělo jednoznačně vyhrát,“ uvedl po utkání exkladenský fotbalista Tomáš „Sása“ Vlasatý. Na šance by domácí duel vyhráli, leč neokázali je proměnit v kýžený gól. Kdyby se jim to povedlo, zápas by byl rozhodnutý. Po všech vyložených šancích SK totiž udeřili hosté v 77. minutě jedinou svojí přesnější střelou mezi tři tyče. Do té doby gólman Pettík musel předvést svůj um jen sporadicky. Na umístěnou střelu z pětadvaceti metrů však neměl nárok.
A Kladno? Na konci prvního poločasu zatřásla břevnem hlavička Rendly, po změně stran a nástupem Šnobla, který konečně rozhýbal stojaté vody kladenského útoku, mohli hosté děkovat „paní Štěstěně“, že stála při nich! „Šnobl měl své sólo proměnit. To se dává... Jinak se mi jeho aktivita moc líbila. Škoda, že to nevyšlo. Z domácího týmu se mi nejvíc líbil Holub,“ dodal „Sása“.
Příští víkend zajíždí Kladno na hřiště České Lípy. Poté doma přivítá Dobříš.

Sestava SK: Pettík – Borák, Rendla, Kolářský, Čížek, Procházka, Balšánek, Holub, Dostál, Šíma, Jeslínek (střídali ve druhém poločase Šnobl za Procházku, Říha za Dostála, Růžička za Holuba).
Diváků: 150.

Jan Murárik