Příprava Hostouně zatím bez Pavlíka

Fotbalisté hostouňského Sokola naskočili tento týden do zimní přípravy. Mužstvo jsme navštívili na nové umělé trávě Baníku Švermov. Z největších hvězd týmu chyběli Veverka s Pavlíkem.

Dvě party hrály báčko, své svěřence zahříval trenér brankářů. Na place běhali takřka všichni hráči i s hostem Davidem Müllerem a novou posilou z Nového Strašecí Markem Vašákem. Chyběli marodi Motlík, Boruta, Krndžija, Tvrzník je na zkoušce v Benátkách, Veverka byl postaven mimo tým. Na svůj první trénink si ještě několik dnů dle dohody počká brankář Roman Pavlík. 

„Veverka v týmu sice skončil, ovšem pokud si vyřeší pracovní záležitosti a projeví ochotu vrátit se k fotbalu v Hostouni, uvítám ho a dám mu šanci. Jsem rád, že jsme získali Vašáka, kreativního univerzála. Další posily nechci. Věřím stávajícímu kádru, který dobře odkopal podzim. Samozřejmě, pokud nás někdo opustí, budu se snažit jeho místo rychle zaplnit,“ uvedl trenér Martin Čurda. 

Tým, který by podle našich informací měl ještě doplnit navrátilec Letko, čeká první přípravný zápas až v únoru na hřišti v Rynholci a hned poté odjede Sokol na čtyřdenní soustředění do horského prostředí. 

Jan Murárik

treninikumelka

Umělka ve Švermově stále voní novotou


Počasí Kladno

Předpověď počasí