Rázný krok k záchraně. Hostouň vyhrála v Neratovicích

Fotbalová Hostouň neponechala v Neratovicích nic náhodě a po výborném výkonu si za výhru 1:0 (1:0) tři body plně zaslouží. 

Když dnes (neděle od 15.00 hod.) v druhé lize vyhraje Sokolov, zachrání se a z divizní skupiny B sestoupí tři týmy. V opačném případě by do krajského přeboru sestupovaly čtyři kluby a hostouňskému Sokolu záchranářské starosti zesílí.   

Sokol v Neratovicích v prvním poločase domácí přehrával. Zvláště po levé straně předváděla Hostouň zásluhou kombinací osy Marek, Čurda, Novák, Rouček líbivý fotbal vyústěný do několika vyložených šancí. Leč Rouček třikrát a Čurda jednou cestu do sítě Neratovic nenašli. Až jim musel stoper Burant předvést, jak se to dělá. Po standardce do vápna si počkal a křižnou střelou domácího gólmana překonal. Na druhé straně Pettík musel zasáhnout proti jediné střele.

Po návratu z kabin se hra soupeřů vyrovnala, a byť Rouček stále svojí rychlostí obranu ve žlutých dresech točil, nebezpečných situací se hrstka diváků v ochozech nedočkala. A tak se o vzrušení obou táborů fanoušků postaral rozhodčí, který oběma týmům odpustil jasné penalty. 

Sestava Sokola: Pettík - Hanuščík, Burant, Motlík, Vlasatý, L. Krupička, Krndžija, Marek, Čurda, Novák, Rouček (v druhém poločase střídali Zachariáš za Roučka, Vašák za Hanuščíka, T. Krupička Čurda).

Diváků: 80

Jan Murárik

 

neraostry

Ostrý faul na Marka ve vápně nechal sudí bez povšimnutí

neraroucek

Rouček měl na noze několik branek

neravneratovi

V Neratovicích nesměl chybět fanklub Sokola

nerazaokamzik

Za okamžik Burant vstřelí jediný gól utkání


Počasí Kladno

Předpověď počasí