Nováček v 1. A třídě kráčí v soutěži stále neporažen. Naposledy na to doplatilo Jíloviště, které si odvezlo porážku 1:3.

Hřebeč šla už krátce po začátku utkání do vedení, když krásnou ranou z vápna otevřel skóre Sedláček. Téměř totožný gól si připravil opět Sedláček i na 36. minutu, když obdržel nádherný centr přes půl hřiště od Čmejly. Ranou ze stejného místa orazítkoval obě tyče a míč se odrazil do hostující svatyně.
Ve druhém poločase byli hosté výrazně lepším celkem a Hřebeč se jen ojediněle dostala na soupeřovu půlku. Tlaku využil Janoušek, který snižoval stav na 2:1. Poslední slovo měl ale opět Sedláček, který svým třetím gólem v zápase upravil skóre na 3:1. Hřebeč se po třech kolech drží na druhé příčce s 8 body za prvním Libušínem, taktéž nováčkem soutěže.

„Nebyli jsme lepším týmem, Jíloviště nás 90 minut přehrávalo, naštěstí pro nás jsme byli extrémně efektivní a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Hosté udělali v utkání čtyři chyby a my dali tři góly, nádhera. Pochválit musím Pinkase, který byl vynikající a samozřejmě jako tradičně Gibiše. Speciální pochvalu zaslouží Sedláček, dát tři góly se nestává každý den, moc mu to přeji, potřeboval se střelecky chytit," shrnul utkání trenér Kindl.

Sestava Hřebče: Gibiš – Kolařík, Pinkas, Baranec, Počta, Sedláček, Dvořák, Čmejla, Servus, Kujal, Faktor (ve druhém poločase střídal Křenek za Počtu, Lamine za Faktora a Voštinka za Kujala)

Nejlepší hráč podle VK: Sedláček

- voš -